< Vorige Volgende >

Kom eens piepen

Installatie met audiogidsen. Dieren, spel/puzzel, poëtisch.

Kom je eens piepen bij onze huisdieren? Ze zitten verstopt in… op… een doos of kooi. Ze fluisteren, zingen en rappen hun verhaaltjes in je oor. Eentje is er niet bij. Weet jij wie?

KOM EENS PIEPEN is een kijk- en luisterinstallatie voor kinderen/familiepubliek. Door middel van tape op de grond, een klein decor en een deurgat wordt een kamer gecreëerd. Maximum 10 personen kunnen tegelijk naar binnen. Met een audiogids en een spelkaart in de hand gaat de bezoeker op zoek naar vijf dieren. Bij elke vondst is er een lied, grapje of gedicht te beluisteren. Wie goed oplet kan de puzzel achteraf oplossen en weet welk dier vertrokken is met de noorderzon.

PRAKTISCHE INFORMATIE:

  • Doelpubliek: gezinnen met kinderen (4+) – kinderen zelfstandig (6+).
  • Een visite aan ‘Kom eens piepen’ varieert naargelang de bezoeker tussen 10 à 20 minuten. Van zodra er een audiogids vrij is, kan er weer iemand aansluiten.
  • Deze installatie kan geboekt worden per dag of per week. De boeker voorziet zelf een vrijwilliger voor het onthaal en beheer van de audiogidsen. Indien gewenst kan er voor 1 dag wel een begeleider van Casa Blanca aangevraagd worden.
  • Voor de plaatsing is ten minste 14 m² nodig.

Bekijk ook