< Vorige Volgende >

Lopen op wolkjes

Installatie met audiogidsen. Wolken, beleving/doen, poëtisch.

Laat je ontvoeren voor een bijzonder luchtig avontuur. Stap door de deur en een stem in de audiofoon vertelt je wat te doen. Je gaat langs bij Willy de Wolk, wordt quiz-ster van de dag en een geeuwend rijmpje wiegt je tot slot in slaap.

LOPEN OP WOLKJES is een kijk- en luisterinstallatie voor kinderen/familiepubliek. Door middel van tape op de grond, een klein decor en een deurgat wordt een kamer gecreëerd. Maximum 10 personen kunnen tegelijk naar binnen. Via een audiogids horen ze stemmen die de ene keer speels, vaak poëtisch en soms lekker gek klinken. Ze nemen de bezoekers een kleine 10 minuten mee in een bubbel van glimlachende avontuurtjes. Van zodra er een audiogids vrij is, kan er weer iemand aansluiten.

PRAKTISCHE INFORMATIE:

  • Doelpubliek: gezinnen met kinderen (4+) – kinderen zelfstandig (6+).
  • Een visite aan ‘Lopen op wolkjes’ varieert naargelang de bezoeker tussen 10 à 20 minuten.
  • Deze installatie kan geboekt worden per dag of per week. De boeker voorziet zelf een vrijwilliger voor het onthaal en beheer van de audiogidsen. Indien gewenst kan er voor 1 dag wel een begeleider van Casa Blanca aangevraagd worden.
  • Voor de plaatsing is ongeveer een ruimte nodig (met effen ondergrond) van uiterst minimum 3 m breed, 8 m lang en 2,5 m hoog.

Bekijk ook